nūhou

Ua pau maikaʻi ka Hōʻikeʻike o Drupa 2024

hōʻikeʻike o ka pahi ʻoihana

ʻO ka hōʻike hou Drupa2024 onā lau ʻoihanaUa hoʻopau maikaʻi ʻia ma Dusseldorf, Kelemānia ma Iune 7, 2024(UTC+8). Ua mau ka hōʻikeʻike no 14 mau lā, a ʻaʻole i emi ka wela i ka lā hope. e aʻo e pili ana i nā huahana a lākou e makemake ai e ʻike.

hōʻikeʻike o ka maka pōʻai

Ua kamaʻilio pū ʻo Chengdu Passion Precision Tool Co., Ltd. me nā mea kūʻai aku he nui i ka wā o ka hōʻike, e kūkākūkā ana i nā kikoʻī o nā huahana a me kekahi mau pono o nā mea kūʻai aku.

hōʻikeʻike o zund cutting blade

I ka manawa like, nā pahi a Chengdu Passion, peneie like me ka ʻili pepa ʻahuʻula, cnc mīkini maka, etc., Ua makemake pū ʻia e nā mea kūʻai aku he nui.

hōʻikeʻike o ka cnc digital blade

Ua loaʻa nui ka makemake o Chengdu mai ke komo ʻana i ka hōʻikeʻike, ʻaʻole wale i lanakila i ke aloha a me ka hōʻoia ʻana o kā mākou huahana mai nā mea kūʻai aku, akā ua hoʻonui pū i ka pilina pili ma waena o mākou a me nā mea kūʻai aku.

ka hōʻike ʻana i ka pahi hana paka

Ua hiki mai ka hōʻikeʻike Drupa 2024 i kahi hopena maikaʻi loa, a ua huki pū ʻo Chengdu i kahi hopena maikaʻi loa ma kēia hōʻike.

Inā ʻoe i hele i kēia hōʻikeʻike Drupa 2024 a makemake ʻoe e hele hou i kā mākou hōʻikeʻike, a i ʻole no kekahi kumu e kala mai ʻoe i ka haʻalele ʻana. Mai hopohopo, ma hope o nā lā he 12, hiki koke mai kā mākou hōʻikeʻike hou, RosPack--28th International Exhibition no ka ʻoihana paʻa.

Ke kono aku nei mākou iā ʻoe e hele i ka exhibition.Our helu booth is NO. B9023, ʻO ka lōʻihi he 18, Iune-20, Iune (UTC+8), e kali ana i kou hōʻea ʻana.

ʻAʻole maikaʻi paha ka mea a mākou i hana ai, pono mākou e hana ikaika, e kali ana e hālāwai me ʻoe.

Ma hope, E hoʻomau mākou i ka hoʻonui ʻana i ka ʻike e pili ana i kā mākou hōʻikeʻike, a hiki iā ʻoe ke ʻike i ka ʻike hou aku ma kā mākou pūnaewele (passiontool.com) blog.

Hiki iā ʻoe ke hoʻolohe i kā mākou Media Social Media:


Ka manawa hoʻouna: Jun-07-2024